Kundtjänst

Ta hjälp av vår utmärkta kundtjänst

Unknown

Underhåll

Våra kunniga tekniker servar din SteamBlaster® i rätt tid. Underhållet kan ske hos dig eller i vår verkstad. Vi kan hämta upp maskinen, serva den och köra tillbaka den. Du kan också boka tid för underhåll och vänta tills arbetena är färdiga eller hämta upp den senare. Efter utfört underhåll testas maskinen för att säkerställa att den fungerar och är säker. Det betyder att den är garanterat säker att ta i drift igen.

image001 e1608031829122

Funktionsfel/reparation

Vår tekniska service är komplett utrustad och har ett lager med vanligaste reservdelarna som krävs för att reparera maskinen om den går sönder. Vårt mål är att du ska kunna ta maskinen i drift igen så snart som möjligt. Om vi inte har de reservdelar som krävs levererar fabriken dem inom 24 timmar. Vi gör allt vi kan för att se till att du kan kan fortsätta använda maskinen.

Onderdelen

Delar/tillbehör

Kontakta oss om du vill beställa reservdelar eller tillbehör.
Vi kan utrustningen utan och innan och vi har många olika tillbehör att erbjuda. Om du beställer tillbehör monterar vi allt åt dig med rätt snabbkopplingar och munstycken av rätt dimension. Vi ser till att du har filter av rätt kvalitet och andra reservdelar så att du kan göra ett bra jobb ute i fält.

Prova SteamBlaster®

Be om information om våra hyr- och leasinglösningar